Tough walls en floors

Geef jou interieur een nieuwe look!

Tough Walls & Floors maakt betonlook gietvloeren en stijlvolle wandafwerkingen.

betonlook egaline vloer tough walls & floors

Betonlook gietvloeren

Onze Betonlook gietvloeren hebben een bijzondere uitstraling: industrieel, stoer, robuust en modern. De vloeren zijn tegenwoordig hip en trendy en dat is niet voor niks. Deze betonlook vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en toepasbaar op bijna alle soorten ondergronden (ook over bestaande tegels).

Een gietvloer is aan te passen naar jouw persoonlijke (woon)wensen en is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Je bepaalt zelf de structuur van de gietvloer. Super ruig of wat rustiger, het kan allemaal. Het resultaat is een fantastische gietvloer. Perfect voor toepassing op kantoor en thuis. Een vloer die leeft!  

Een gietvloer met betonlook zorgt ervoor dat u van meerdere voordelen profiteert. De vloer is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. De vloer is vloeistofdicht en kent geen naden. Dat biedt  voordelen vanuit hygiënisch oogpunt. De betonlook gietvloer is verder onderhoudsvriendelijk, voelt comfortabel en warm aan en is geschikt om te combineren met verwarming. Kiest u voor de combinatie met vloerverwarming, dan realiseren wij zowel de verwarming als de vloer.

Bekijk de verschillende mogelijkheden op www.toughwalls.nl 

Betonlook wand tough walls and floors

Stijlvol stucwerk

Naast betonlook gietvloeren, brengen we ook stijlvol stucwerk aan. Onze combinatie hierin is erg interresant, we geven de woning een complete make-over. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het stucwerk. We hebben verschillende producten en kunnen het stucwerk in alle soorten kleuren maken!

Sinds kort is er ook Beton Ciré bij ons verkrijgbaar. Dit is een wat strakkere betonlook afwerking, ook dit product kunnen we aanbrengen in verschillende kleuren. 

Showroom

Onze showroom beschikt inmiddels over 9 betonlook vloeren met verschillende kleuren. Daarnaast is iedere wand voorzien van ander stucwerk. We hebben in de showroom meerdere proefstukken liggen van de wand- en vloerafwerkingen, hiermee kunt u thuis rustig kijken of de kleur past bij het interieur.

De Showroom is open op afspraak, hierdoor is er altijd een vloerspecialist aanwezig die alles kan vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een giet vloer.

Is dit wat voor jouw?
Neem snel contact met ons op en kom kijken in de showroom!

    Tough Walls & Floors maakt betonlook gietvloeren en stijlvolle wandafwerkingen.