Tough walls & floors

Badkamers

Badkamers
Badkamers

Tough walls & floors

microcement in badkamers

De microcement die wordt gebruikt door Tough walls & floors is ook uitstekend toepasbaar voor in badkamers. Het gebruiken van microcement in badkamers heeft meerdere voordelen. Zo is microcement bijvoorbeeld naadloos en heeft het daardoor geen voegen. Hierdoor is de badkamer nagenoeg schimmelvrij en is het makkelijk schoon te houden.

De microcement kan in de badkamer zowel op de vloer als op de wand worden toegepast. Daarnaast is het toepasbaar in verschillende kleuren, hierdoor kunt u wand en vloer op elkaar afstemmen. Met microcement in u badkamer kunt alle soorten uitstralingen creëren, van stoer tot landelijk.

Voorafgaand aan het aanbrengen van de microcement is het van belang dat de ondergronden in de badkamer strak zijn. De wanden en vloeren moeten dus vlak gestukadoord worden. Dit moet worden gedaan met een cementgebonden stucwerk, anders is er kans op lekkage. Vervolgens wordt door ons de juiste primer opgezet en vervolgens de eerste en tweede lag microcement. Wanneer dit is opgedroogd wordt de badkamer geschuurd en voorzien van twee lagen PU-coating

Tough walls & floors

Meer inspiratie op doen?

Neem contact met ons op en kom kijken in onze showroom.

Badkamers