Tough walls & floors

Wandafwerkingen

Wandafwerkingen
Wandafwerkingen

Tough walls & floors

Onze wandafwerkingen

Goed stucwerk is veel meer dan alleen voor praktische redenen een muur strak afwerken. Decoratief stucwerk kan een kamer of ruimte een hele andere look en feel geven, en zelfs nieuw leven in blazen. De opties voor decoratief stucwerk zijn eindeloos. Er zijn veel verschillende manieren om je muren en/of plafond af te werken, elk met zijn sterke kanten. Een ding is in ieder geval zeker: bij Tough walls & floors ben je aan het juiste adres.

De kwaliteit van de wanddecoraties die Tough maakt, is een zoektocht en streven naar de perfecte afwerking. Het stucwerk moet als een vloeiend geheel samenkomen. Of je nu kiest voor een grof stucwerk, Venetiaans stucwerk of een gouden muur, de kwaliteit van de afwerking staat bij Tough voorop.

Decoratief stucwerk vereist behalve vakspecialisme, ook een nauwkeurig en artistiek oog. Alleen dan kan de decoratieve afwerking het oog van de kijker ervan overtuigen dat de wand van bijvoorbeeld puur leisteen, beton, hout, of zelfs krokodillenleer is gemaakt…

Tough walls & floors

Wat is Betonlook?

Tough walls & floors is gespecialiseerd in het aanbrengen van betonlook wandafwerkingen. Onze betonlook afwerkingen worden aangebracht in fijne en grove vormen en met verschillende materialen. Maar wat is nou eigenlijk Betonlook?

Veel mensen zetten hun vraag bij de definitie van betonlook. Is het een manier van stucwerk? Is het een benaming voor een bepaalde uitstraling? Wij brengen daar duidelijkheid in. Om te beginnen is betonlook een soort verzamelnaam voor alles wat een betonnen uitstraling heeft. Denk hierbij aan een wand van betonlook tot een aanrechtblad met een betonlook uitstraling. Daarnaast valt deze manier van wandafwerking onder de categorie stucwerk. Voor het beste resultaat dient het te worden aangebracht door een vakman.

Tough walls & floors

Verschillende mogelijkheden

Tough walls & floors

Verschillende ruimtes

Tough walls & floors

Meer inspiratie op doen?

Neem contact met ons op en kom kijken in onze showroom.

Wandafwerkingen