Wandafwerkingen

Onze wandafwerkingen

Goed stucwerk is veel meer dan alleen voor praktische redenen een muur strak afwerken. Decoratief stucwerk kan een kamer of ruimte een hele andere look en feel geven, en zelfs nieuw leven in blazen. De opties voor decoratief stucwerk zijn eindeloos. Er zijn veel verschillende manieren om je muren en/of plafond af te werken, elk met zijn sterke kanten. Een ding is in ieder geval zeker: bij Tough walls & floors ben je aan het juiste adres.

De kwaliteit van de wanddecoraties die Tough maakt, is een zoektocht en streven naar de perfecte afwerking. Het stucwerk moet als een vloeiend geheel samenkomen. Of je nu kiest voor een grof stucwerk, Venetiaans stucwerk of een gouden muur, de kwaliteit van de afwerking staat bij Tough voorop.

Decoratief stucwerk vereist behalve vakspecialisme, ook een nauwkeurig en artistiek oog. Alleen dan kan de decoratieve afwerking het oog van de kijker ervan overtuigen dat de wand van bijvoorbeeld puur leisteen, beton, hout, of zelfs krokodillenleer is gemaakt…

Betonlook

Wat is Betonlook?

Tough walls & floors is gespecialiseerd in het aanbrengen van betonlook wandafwerkingen. Onze betonlook afwerkingen worden aangebracht in fijne en grove vormen en met verschillende materialen. Maar wat is nou eigenlijk Betonlook?

Veel mensen zetten hun vraag bij de definitie van betonlook. Is het een manier van stucwerk? Is het een benaming voor een bepaalde uitstraling? Wij brengen daar duidelijkheid in. Om te beginnen is betonlook een soort verzamelnaam voor alles wat een betonnen uitstraling heeft. Denk hierbij aan een wand van betonlook tot een aanrechtblad met een betonlook uitstraling. Daarnaast valt deze manier van wandafwerking onder de categorie stucwerk. Voor het beste resultaat dient het te worden aangebracht door een vakman.

Betonlook muur - Sightbeton

SICHTBETON IS EEN TOPPER VOOR WIE VAN EEN BETONMUUR MET EEN RAUW RANDJE HOUDT. Deze betonstuc heeft de looks van een gestorte betonmuur: hij is niet van echt te onderscheiden.

Casewall

De Casewall, onze eigen ontworpen decoratieve wandafwerking. Deze wand doet je denken aan een betonnen muur waar de houten planken vanaf zijn getrokken. Dit grove stucwerk is een eyecatcher in de woonkamer en kan worden toegepast in alle kleuren. Inmiddels hebben we de wand al heel wat keren aan mogen brengen en hij blijft bijzonder. Ook voor VT wonen ‘’weer verliefd op je huis’’ is de wand gebruikt als afwerking in de woonkamer, super gaaf!

Beton Ciré

Beton cire, ook wel betonstuc of betonlook stucwerk genoemd, is een stijlvol en waterdicht stucproduct. Hierdoor is beton cire zeer populair in bijvoorbeeld woonkamers en keukens. Zelfs tafels of aanrechtbladen kunnen voorzien worden van deze afwerking. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij vrijwel alle kleuren en texturen realiseren

Frescolori

Frescolori is een uniek natuurproduct op basis van kalk. Frescolori is de juiste keuze voor wie zoekt naar een eigentijdse wandafwerking, geheel naar eigen smaak, en veel belang hecht aan duurzaamheid en uitzonderlijkheid. Met Frescolori stucpleister kan een heel breed scala aan diverse decoratieve afwerkingen, structuren en kleuren worden gerealiseerd. Van landelijk en romantisch tot design en modern; het product is geschikt voor iedere smaak. Frescolori stucpleister is bovendien schrob, kras- en slagvast, in nagenoeg iedere kleur leverbaar. Met Frescolori is niets meer vanzelfsprekend; alles is mogelijk.

Tough walls - fijn & grof

De Tough walls zijn wandafwerkingen die kunnen worden aangebracht naar de woonwensen van de klant. Dit zijn namelijk vaak meerdere producten gemengd door elkaar. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk: fijn, grof, dun, dik, 1 laag of 2 lagen. Alles is mogelijk in alle kleuren. Echte creatieve wandafwerkingen, geen wand is hetzelfde.

Keuken achterwand

Stijlvol gestucte keuken achterwand. De achterwand kan grof en fijn worden gebracht in verschillende kleuren. De wand wordt nabehandeld waardoor viezigheid gemakkelijk schoongemaakt kan worden.

Grof gestucte buitenwanden

Groffe stijlvol gestucte buitenwanden. Toepasbaar in alle soorten kleuren, geeft jouw gevel een uniek uitstraling!

Toiletten


Ook in toiletten is stucwerk goed toepasbaar.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons op nemen of neem een kijkje in onze showroom aan huis. Een offerte aanvragen is bij ons altijd gratis, stuur foto's en de afmetingen door van uw toilet en wij geven advies en een prijs.

Genoeg gezien!

stuur foto's en de afmetingen van jouw ruimte(s) op en wij maken vrijblijvend een offerte voor je aan.

Onze partners.

Bekijk onze projecten

over ons
Leefbetonvloer - Tough walls & floors
gestuct meubel - tough walls & floors

Volg ons op social media

Prijs wandafwerkingen

De prijs voor een gestucte wandafwerking hangt af van een aantal factoren. Het is daarom onmogelijk om op voorhand te bepalen wat een wandafwerking gaat kosten.

Laagdikte

De laagdikte heeft invloed op de inkoop van de producten en automatisch ook op de totaalprijs.

Voorbehandeling ondergrond

De verschillende benodigde voorbehandelingsmiddelen heeft invloed op de prijs.

Aantal lagen

Het aantal lagen wat moet worden aangebracht heeft invloed op de prijs.

Locatie

De locatie heeft invloed op de reiskosten.

Aantal vierkante meters

Prijs per vierkante meter wordt minder naarmate het project groter wordt.

Neem contact op

Gemiddeld gezien kost een gestucte wandafwerking tussen de 35,- en 150,- per vierkante meter.