Tough walls & floors

STUCWERK

Met onze stoere wand- en vloerafwerkingen geven we ruimtes een uniek uitstraling

Diensten
Diensten

Tough walls & floors

wat we doen

Tough is een creatief bedrijf gespecialiseerd in exclusieve wand- en vloerafwerkingen. Wij werken met verschillende materialen en er zijn onbegrensde mogelijkheden bij Tough. Ons team staat garant voor een persoonlijke aanpak, creativiteit, kennis en innovatief materiaal- en kleurgebruik. Wij zijn voortdurend op zoek naar inspiratie om met nieuwe unieke producten en designs op de markt te komen.

Wij werken vanuit onze passie voor wanden/vloeren en gaan dan ook voor een perfect resultaat. Daarbij is samenwerking met onze klanten cruciaal. Aandachtig luisteren wij naar jouw kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken de verwachtingen en de mogelijkheden. Eerlijk advies, wat we vertalen naar de vloer of wand van jouw dromen.

Een offerte aanvragen kan bij ons heel gemakkelijk en is vrijblijvend. Stuur de afmetingen van jouw wand of vloer op met een paar foto’s en de locatie en wij weten genoeg!

Tough walls & floors

wandafwerkingen

Bent u op zoek naar die speciale decoratieve wandafwerking, die uw ruimte een stijlvolle uitstraling geeft? Tough walls & floors werkt met verschillende producten en technieken die uw wand (en ruimte) die unieke uitstraling geeft die het verdient.

De verschillende kleuren in wandafwerkingen, komen tot stand door de speciale mengingen van de diverse elementen. Met het juiste recept kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Uw wand heeft dan een unieke samenstelling die speciaal voor u gemaakt is en voldoet aan uw wensen.

Onze wandafwerkingen zijn toepasbaar op bijna alle soorten ondergronden! Wilt u graag weten welke wandafwerking voor u het meest geschikt is? Wilt u een stijlvolle ruimte creëren die volledig aan uw wensen voldoet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de verschillende technieken, kleuren en effecten. Zodat uw wensen volledig terugkomen in uw stijlvolle ruimte.

Tough walls & floors

vloerenafwerkingen

Op zoek naar een vloer voor het leven? De naadloze vloeren van Tough gaan jaren mee zijn een ware trend. Ooit waren de naadloze vloeren vooral interessant voor de industrie; tegenwoordig zie je ze overal, van kantoor tot woonkamer en van badkamer tot keuken.
Tough werkt vloeren af met verschillende materialen, iedere vloer heeft zijn eigen uniek uitstraling. De vloerafwerkingen vallen onder de ‘Betonlook vloer’ maar in praktijk zijn de vloerafwerkingen in nog veel meer kleuren toepasbaar. De producten waar wij mee werken betreffen voornamelijk Microcement en Woonbeton. Daarnaast maken we ook gevlinderde betonvloeren van maximaal 6mm dik.
Betonlook gietvloeren zijn de stijlvolle basis, voor iedere ruimte. Mits goed gelegd en van kwaliteit heb je jarenlang plezier van een gietvloer. Voor kwalitatieve gietvloeren ben je bij Tough walls & floors aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar ervaring en een ongelofelijke passie zijn wij echte specialisten.
De gietvloeren van Tough zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn vloeistofdicht, krasvast en naadloos. Je maakt ze eenvoudig schoon door te dweilen en te stofzuigen

Tough walls & floors

interieur afwerkingen

Interieur afwerking, meubelstukken, vensterbanken, schouwen en meer.

Mooie interieur afwerking geeft sfeer. Met onze unieke patronen en structuren kunt u uw interieur verfraaien. Denk daar bij aan wandpanel met exclusieve interieur afwerking, old fashion stucwerk, betonlook, of een structuur naar eigen wens. Zo maken wij in ons bedrijf ook meubelen met design patronen een andere rustieke variant uit onze collectie….

Tough walls & floors

neem een kijkje in onze showroom

Dit kan alleen op afspraak.

Wij nodigen je van harte in onze showroom in Hensbroek. Al onze wand- en vloerafwerkingen. die wij aanbrengen zijn te zien in onze showroom. Zo ervaar je zelf de look & feel die de wanden en vloeren aan jouw interieur kunnen geven. Hier kun je diverse vloeren en wanden bekijken, ervaren, vergelijken en inspiratie opdoen. Onze adviseurs geven je antwoord op je vragen over gietvloeren en helpen je graag bij het uitzoeken van de ideale vloer en/of wand.

Tough walls & floors

Meer inspiratie op doen?

Neem contact met ons op en kom kijken in onze showroom.

Diensten