Wat we doen

Tough walls & floors maakt stoere stijlvolle wanden en vloeren. De wandafwerkingen zijn op iedere ondergronden mogelijk, dus ook toiletten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het aanbrengen van leefbeton egaline vloeren.

Een offerte aanvragen kan bij ons heel gemakkelijk en is vrijblijvend. Stuur de afmetingen van jouw wand of vloer op met een paar foto’s en de locatie en wij weten genoeg!   

Wandafwerkingen

Wij creëren verschillende soorten wandafwerkingen die toepasbaar zijn op alle soorten ondergronden. Ons hoofdproduct is stuc, hiermee geven we de wanden een structuur. Hieronder een aantal van onze wandafwerkingen:

  • Casewall

  • Castlewall

  • Frescoloriwanden 

  • Keimwanden

  • Sightbeton wanden

CHoogewerf-highres-byMuk-3
Leefbetonvloer - Tough walls & floors

Leefbeton vloeren

De leefbeton vloeren wordt aangebracht met egaline. De vloer wordt aangesmeerd en is gemiddeld 3 mm dik. De vloer is toepasbaar in verschillende kleuren en structuren. De vloer leeft echt door de verschillende handelingen van de vakman en het feit dat het een natuurproduct is. De natuur en vakman heeft hier zijn handtekening achtergelaten!  

Toiletten

De wandafwerkingen zijn ook toepasbaar in toiletten. Zoals in de foto’s is te zien geeft dit een industriële look, ook goed te combineren met een betonlook egaline vloer. Er zijn verschillende soorten wandafwerkingen mogelijk.

b8124e61-9ef4-47cc-bd34-3f7ca5ea176d

Meer zien?

Neem een kijkje in onze thuisshowroom, dit kan alleen op afspraak.

Veel van de wanden en vloeren die wij aanbrengen zijn in onze showroom te zien. Zo ervaar je zelf de look & feel die de wanden en vloeren aan jouw interieur kunnen geven.

Bekijk onze projecten

Keim gestucte toiletten tough walls & floors
Grof gestucte castlewall tough walls & floors
Gestucte testplaatjes tough walls & floors

Volg ons op social media