Wat we doen

Tough is een creatief bedrijf gespecialiseerd in exclusieve wand- en vloerafwerkingen. Wij werken met verschillende materialen en er zijn onbegrensde mogelijkheden bij Tough. Ons team staat garant voor een persoonlijke aanpak, creativiteit, kennis en innovatief materiaal- en kleurgebruik. Wij zijn voortdurend op zoek naar inspiratie om met nieuwe unieke producten en designs op de markt te komen.

Wij werken vanuit onze passie voor wanden/vloeren en gaan dan ook voor een perfect resultaat. Daarbij is samenwerking met onze klanten cruciaal. Aandachtig luisteren wij naar jouw kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken de verwachtingen en de mogelijkheden. Eerlijk advies, wat we vertalen naar de vloer of wand van jouw dromen.

Een offerte aanvragen kan bij ons heel gemakkelijk en is vrijblijvend. Stuur de afmetingen van jouw wand of vloer op met een paar foto’s en de locatie en wij weten genoeg!   

Wandafwerkingen

Bent u op zoek naar die speciale decoratieve wandafwerking, die uw ruimte een stijlvolle uitstraling geeft? Tough walls & floors werkt met verschillende producten en technieken die uw wand (en ruimte) die unieke uitstraling geeft die het verdient.

De verschillende kleuren in wandafwerkingen, komen tot stand door de speciale mengingen van de diverse elementen. Met het juiste recept kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Uw wand heeft dan een unieke samenstelling die speciaal voor u gemaakt is en voldoet aan uw wensen.

Een betonlook op de wand geeft een stijlvolle uitstraling die met veel verschillende stijlen te combineren is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke stijl met veel hout gecombineerd met een industriële betonlook

Door de unieke samenstelling van de producten die Tough gebruikt is het reinigen en onderhouden van de wanden gemakkelijk. Simpleweg met een natte doek en afwasmiddel de ondergrond reinigen is voldoende.

Onze wandafwerkingen zijn toepasbaar op bijna alle soorten ondergronden! Wilt u graag weten welke wandafwerking voor u het meest geschikt is? Wilt u een stijlvolle ruimte creëren die volledig aan uw wensen voldoet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de verschillende technieken, kleuren en effecten. Zodat uw wensen volledig terugkomen in uw stijlvolle ruimte.

Wat we doen
Leefbeton vloer - Tough walls & floors

Leefbeton vloeren

Op zoek naar een vloer voor het leven? Een gietvloer gaat jaren mee en is een ware trend. Ooit waren deze naadloze vloeren vooral interessant voor de industrie; tegenwoordig zie je ze overal, van kantoor tot woonkamer en van badkamer tot keuken.

De naam zegt het eigenlijk al: een betonlook vloer ziet eruit als een betonvloer, maar is eigenlijk gewoon een gietvloer. Een gietvloer met de robuuste uitstraling van beton, maar ook de prettige eigenschappen, zoals de veerkrachtigheid en warmte. Het beste van twee werelden gecombineerd. Onze vloeren zijn toepasbaar in verschillende kleuren, ook de niet betonlook kleuren stellen wij ter beschikking. Zoals antraciet en aarde tinten.

Betonlook gietvloeren zijn de stijlvolle basis, voor iedere ruimte. Mits goed gelegd en van kwaliteit heb je jarenlang plezier van een gietvloer. Voor kwalitatieve gietvloeren ben je bij Tough walls & floors aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar ervaring en een ongelofelijke passie zijn wij echte specialisten.

De gietvloeren van Tough zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn vloeistofdicht en oersterk. Je maakt ze eenvoudig schoon door te dweilen en te stofzuigen

Meer zien?

Neem een kijkje in showroom, dit kan alleen op afspraak.

Wij nodigen je van harte in onze   showroom in Hensbroek. Al onze wanden en vloeren die wij aanbrengen zijn te zien in onze showroom. Zo ervaar je zelf de look & feel die de wanden en vloeren aan jouw interieur kunnen geven. Hier kun je diverse vloeren en wanden bekijken, ervaren, vergelijken en inspiratie opdoen. Onze adviseurs geven je antwoord op je vragen over gietvloeren en helpen je graag bij het uitzoeken van de ideale vloer en/of wand.

Je bent van harte welkom op afspraak in onze showroom!

Bekijk onze projecten

over ons
Leefbetonvloer - Tough walls & floors
gestuct meubel - tough walls & floors

Volg ons op social media