Showroom

Bezoek onze showroom!

Hoe zoek je jouw juiste vloer of wand uit? Precies, door de verschillende opties zelf te beleven. Door ze in het écht te zien in plaats van achter een computer. Internet is een fantastisch middel om je te laten inspireren, maar wij geloven in voelen, testen en vergelijken. Dit is precies wat je doet in onze showroom!

Je bent van harte welkom op afspraak in onze showroom! 

Adres: Dorpsweg 63A, Hensbroek (vlakbij Alkmaar)
Openingstijden showroom zaterdag: 9.00-17.00 (of in de avond op afspraak)
Mail: info@toughwalls.nl

Telefoon: 06 – 31 54 26 97

Betonlook gietvloeren, decoratief stucwerk, Beton Ciré vloeren en wanden.

Zoals je op deze website kunt zien, hebben we een heel breed assortiment. Verschillende typen gietvloeren en decoratief stucwerk. Van al deze vloeren vind je voorbeelden in onze showroom. Maar ook voor decoratief stucwerk ben je bij ons op de juiste plek. 

Eerlijk advies
Heb je iets gezien wat je aanspreekt? Twijfel je nog tussen een aantal kleuren of materialen? Kom dan gerust langs, onze vakmensen denken graag met je mee. Soms blijkt iets anders dan je oorspronkelijke idee net wat beter aan te sluiten bij jouw situatie en wensen.

Leefbetonvloer - Tough walls & floors

Betonlook egaline vloeren

In onze showroom zijn verschillende soorten Betonlook vloeren aangebracht. De vloeren zijn in verschillende structuren en kleuren aan te brengen.

Meer foto’s en informatie over onze soorten vloeren? 

Betonlookwand

Deze gestucte ”betonlook” wand geeft de indruk van een beton gestorte ontkiste wand. Het stucsoort wat wordt aangebracht heet sightbeton en deze wand wordt dan ook wel de sightbeton wand genoemt.

Tough stijlvol stucwerk - sight beton02

Structuur van een ontkiste gestorte (industriële) wand.

Beton Ciré

Onze showroom is nu ook voorzien van Beton Ciré. We hebben verschillende wandjes voorzien van verschillende kleuren en soorten Beton Ciré. 

Beton Ciré is toepasbaar op vloer en wand!

Tough gestucte wanden

Deze wanden noemen we ook wel Tough wanden. Dit wil zeggen dat het grof gestucte wanden zijn. Er zijn hiervan veel verschillende soorten mogelijk naar eigen keuze.  De wanden kunnen stoer en stijlvol worden aangebracht.

Keimwand

Deze wat fijner gestucte keimwand heeft een wat zachtere uitstraling dan de Tough wanden. Dit geeft een sfeer van het stucwerk van vroeger, niet strak maar ook niet te grof. 

Keimwand - showroom aan huis tough walls & floors

Fijn gestucte keimwand

Neem contact met ons op

    Bekijk onze projecten

    over ons
    Leefbetonvloer - Tough walls & floors
    gestuct meubel - tough walls & floors