Tough walls & floors

Showroom

Hoe zoekt u uw juiste vloer of wand uit? Precies, door de verschillende opties zelf te beleven. Door ze in het écht te zien in plaats van achter een computer. Internet is een fantastisch middel om u te laten inspireren, maar wij geloven in voelen, testen en vergelijken. Dit is precies wat u doet in onze showroom!

U bent van harte welkom op afspraak in onze showroom! 

afspraak showroom

Tough walls & floors

AFSPRAAK SHOWROOM

Tough walls & floors

Verschillende mogelijkheden

In onze showroom zijn 3 verschillende soorten vloeren te zien die in diverse kleuren mogelijk zijn. De vloeren verschillen tussen stoere robuuste vloeren en fijne rustige vloeren. De volgende vloeren zijn te zien in onze showroom: 

Tough walls & floors

Betonlook gietvloeren, decoratief stucwerk, Beton Ciré vloeren en wanden.

Zoals u op deze website kunt zien, hebben we een heel breed assortiment. Verschillende typen gietvloeren en decoratief stucwerk. Van al deze vloeren vindt u voorbeelden in onze showroom. Maar ook voor decoratief stucwerk bent u bij ons op de juiste plek. 

Tough walls & floors

Eerlijk advies

Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Twijfelt u nog tussen een aantal kleuren of materialen? Kom dan gerust langs, onze vakmensen denken graag met u mee. Soms blijkt iets anders dan uw oorspronkelijke idee net wat beter aan te sluiten bij uw situatie en wensen.

Tough walls & floors

Betonlook egaline vloeren

In onze showroom zijn verschillende soorten Betonlook vloeren aangebracht. De vloeren zijn in verschillende structuren en kleuren aan te brengen.
Meer foto’s en informatie over onze soorten vloeren?

Tough walls & floors

Betonlookwand

Structuur van een ontkiste gestorte (industriële) wand.

Deze gestucte ”betonlook” wand geeft de indruk van een beton gestorte ontkiste wand. Het stucsoort wat wordt aangebracht heet sightbeton en deze wand wordt dan ook wel de sightbeton wand genoemt.

Tough walls & floors

Meer Inspiratie op doen?

Showroom

Tough walls & floors

Beton Ciré

Onze showroom is nu ook voorzien van Beton Ciré. We hebben verschillende wandjes voorzien van verschillende kleuren en soorten Beton Ciré. 

Beton Ciré is toepasbaar op vloer en wand!

Tough walls & floors

Tough gestucte wanden

Deze wanden noemen we ook wel Tough wanden. Dit wil zeggen dat het grof gestucte wanden zijn. Er zijn hiervan veel verschillende soorten mogelijk naar eigen keuze. De wanden kunnen stoer en stijlvol worden aangebracht.

Showroom
Showroom

Tough walls & floors

Landelijk gestucte wanden

Deze wat fijner gestucte keimwand heeft een wat zachtere uitstraling dan de Tough wanden. Dit geeft een sfeer van het stucwerk van vroeger, niet strak maar ook niet te grof.

Tough walls & floors

Bekijk onze projecten

Met de vloer- en wandafwerkingen van Tough willen we prachtige projecten maken voor iedereen.
Bekijk hieronder enkele van onze mooie projecten, we willen u graag inspireren.

Tough walls & floors

kom kijken in onze showroom!

Neem contact met ons op en kom kijken in onze showroom.

Showroom