Met onze stijlvolle wanden en vloeren geven we ruimtes een unieke uitstraling

Over ons

Iets over ons. Wij zijn Tough walls & floors en onze naam geeft al direct aan wat wij doen. We maken namelijk stoere en stijlvolle wanden en vloeren die jouw interieur tot leven kunnen laten komen. 

We zijn begonnen als schilder/stukadoorsbedrijf met daarnaast een grote interesse op het gebied van creativiteit. Zo hebben we ons gestort op het maken van stoere stijlvolle wandafwerkingen door gebruik te maken van diverse stucmaterialen. Inmiddels hebben we al wat eigen wanden ontworpen en hebben we deze wanden ook al bij aardig wat klanten mogen aanbrengen. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van leefbeton vloeren. Dit zijn betonlook gietvloeren die een industriële uitstraling hebben. 

Naar aanleiding hiervan zijn we op het idee gekomen om iets op te richten wat alleen gericht is op deze stoere wanden en vloeren.

Casewall stijlvol stucwerk
Video afspelen

Een van onze klanten is vt wonen. Voor vt wonen hebben wij een ''Casewall'' mogen aanbrengen. In de video wordt meer verteld over de woning waar deze is toegepast en is de wand goed te zien.

Neem contact met ons op

    Bekijk onze projecten

    over ons
    Leefbetonvloer - Tough walls & floors
    gestuct meubel - tough walls & floors

    Volg ons op social media