Tough walls & floors

over ons

Met onze stijlvolle wanden en vloeren geven we ruimtes een unieke uitstraling

Over ons
Over ons

Tough walls & floors

over ons

Iets over ons. Wij zijn Tough walls & floors en onze naam geeft al direct aan wat wij doen. We maken namelijk stoere en stijlvolle wanden en vloeren die jouw interieur tot leven kunnen laten komen.

We zijn begonnen als schilder/stukadoorsbedrijf met daarnaast een grote passie op het gebied van creativiteit. Zo hebben we ons gestort op het maken van stoere stijlvolle wandafwerkingen door gebruik te maken van diverse stucmaterialen. Inmiddels hebben we al wat eigen wanden ontworpen en hebben we deze wanden ook al bij aardig wat klanten mogen aanbrengen. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse vloerafwerkingen. Dit zijn naadloze betonlook vloeren die worden aangebracht middels gieten, spanen en vlinderen. De vloeren zijn toepasbaar in verschillende kleuren en effecten!

Naar aanleiding hiervan zijn we op het idee gekomen om iets op te richten wat alleen gericht is op deze stoere wanden en vloeren.

Tough walls & floors

Meer Inspiratie op doen?

Over ons

Een van onze klanten is vt wonen. Voor vt wonen hebben wij een ‘’Casewall’’ mogen aanbrengen. In de video wordt meer verteld over de woning waar deze is toegepast en is de wand goed te zien.

Tough walls & floors

Bekijk onze projecten

Met de vloer- en wandafwerkingen van Tough willen we prachtige projecten maken voor iedereen.
Bekijk hieronder enkele van onze mooie projecten, we willen u graag inspireren.

Tough walls & floors

kom kijken in onze showroom!

Neem contact met ons op en kom kijken in onze showroom.

Over ons