Tough walls & floors

Gietvloer

Cementgebonden gietvloer is een 3 à 4 mm dikke gietvloer die op elke ondergrond kan worden aangebracht en een zeer authentieke uitstraling heeft. De gietvloer heeft is een uitstekende vloei en is geheel vrij van benzylalcohol en emissies.

Woonbeton

Tough walls & floors

Onze gietvloeren

Bij een gietvloer wordt vaak gedacht aan een stariele / strakke vloerafwerking. De meest toegepaste gietvloeren zijn de PU-vloeren of de epoxyvloeren. Vroeger werden deze vloer veel gebruikt in de industrie maar tegenwoordig zijn ze dus ook veelvoudig terug te zien in woningen.
Echter, deze vloerafwerkingen hebben een kunststof uitstraling en nog wat andere eigenschappen waardoor deze niet in ons assortiment te vinden is. In plaats hiervan bieden we de Cementgebonden gietvloer. Deze gietvloer is vrij van emissies en benzylalcohol. Voor de verwerker biedt dit grote gezondheidsvoordelen. Doordat het product emissievrij is komen er geen schadelijke stoffen vrij tijdens en na het verwerken. De Bio Cement is met een Shore van D80 zowel geschikt voor woning gebruik als industrieel gebruik. Ook is de vloer krasvast, waterdicht en UV stabiel en heeft deze van zichzelf een mat uiterlijk.

Tough walls & floors

Wat houdt het precies in?

Een cementgebonden gietvloer past in bijna elk interieur, van klassiek tot modern. Het is een vloer die wordt gegoten, waardoor er een strakke, creatief verspaande, egale en naadloze vloer ontstaat. Bovendien zijn gietvloeren slijtvast, waardoor ze een lange levensduur hebben. Het is echter wel belangrijk dat de ondervloer, waar de gietvloer overheen gegoten wordt, egaal is.

Wij van Tough walls & floors vinden het prepareren van de ondervloer net zo belangrijk als de gietlaag zelf. Voordat onze applicateurs de gietvloer aanbrengen, zullen zij eerst de ondervloer voorbehandelen om deze te egaliseren. Op deze manier is het mogelijk om een gietvloer over verschillende type ondervloeren te leggen, zoals een bestaande tegelvloer.

 

Consumenten

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit De Bio Cement vloerafwerking is geschikt voor elke mogelijke ruimte en in iedere woning. Ook is het de perfect optie voor in de badkamer. De Bio Cement vloer is namelijk geheel waterdicht, en is ook toepasbaar in de inloopdouche.

Winkels

Door zijn weergaloze slijtvastheid en krasvastheid is de Bio Cement vloer de oplossing voor winkels waar veel mensen in- en uitlopen. Ook schoonmaak van de vloer is erg eenvoudig. De vloer vergt weinig onderhoud, doordat deze naadloos is.

Horeca

Een vloer in de horeca moet slijtvast zijn, tegen een stootje kunnen, bestand zijn tegen vlekken en eenvoudig schoon te maken zijn. Omdat de Bio Cement al deze eigenschappen bezit is, het ook dé vloer voor de horeca. Ook is de Bio verkrijgbaar in alle verschillende antislip waarden die vereist kunnen zijn.
Woonbeton

Tough walls & floors

Waaruit bestaat een cementgebonden gietvloer?

Een zelf nivellerende cementgebonden gietvloer met uitstekende vloei, die geheel vrij is van benzylalcohol en emissies.

Bij het ontwikkelen van de cementgebonden gietvloer is er gekeken naar de mens en het milieu. Hierbij was ons doel een product op de markt te zetten dat ecologisch verantwoord is en tegelijkertijd niet onder doet voor de kwaliteit die in de huidige markt wordt verwacht.

Om dit doel te behalen mag het product niet schadelijk zijn voor mens en omgeving, en moet het hierbij ook voldoen aan de hoge kwaliteit die vereist wordt bij intensief dagelijks gebruik.
Na veel onderzoek en ontwikkeling vinkt deze gietvloer al deze vakjes af.

Meer weten over onze gietvloeren?

We helpen u graag verder bij uw keuze voor een gietvloer of een van de andere opties die we u te bieden hebben. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Tough walls & floors

Tough walls & floors

cementgebonden gietvloer prijzen

De prijs voor een cementgebonden gietvloer is afhankelijk van de onderstaande factoren. Een prijsindicatie voor een cementgebonden gietvloer vindt u hier.

Laagdikte

De laagdikte heeft invloed op de inkoop van de producten en automatisch ook op de totaalprijs.

Voorbehandeling ondergrond

De verschillende benodigde voorbehandelings middelen heeft invloed op de prijs.

Aantal lagen

Het aantal lagen wat moet worden aangebracht heeft invloed op de prijs.

Locatie

De locatie heeft invloed op de reiskosten.

Aantal vierkante meters

Prijs per vierkante meter wordt minder naarmate het project groter wordt.

Tough walls & floors

Wilt u deze vloer bekijken?

Neem contact met ons op en kom kijken in onze thuis showroom.