Tough walls & floors

Vloerafwerkingen

Leefbeton vloeren
Leefbeton vloeren

Tough walls & floors

Waarom een naadloze vloerafwerking

Onze Betonlook vloerafwerkingen hebben een bijzondere uitstraling: industrieel, stoer, robuust en modern. De vloeren zijn tegenwoordig hip en trendy en dat is niet voor niks. Deze betonlook gietvloeren zijn namelijk verkrijgbaar in bijna alle kleuren en toepasbaar op bijna alle soorten ondergronden (ook over bestaande tegels).

Een gietvloer is aan te passen naar jouw persoonlijke (woon)wensen en is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Je bepaalt zelf de structuur van de gietvloer. Super ruig of wat rustiger, het kan allemaal. Het resultaat is een fantastische gietvloer. Perfect voor toepassing op kantoor en thuis. Een vloer die leeft!

Een naadloze vloerafwerking van Tough zorgt ervoor dat u van meerdere voordelen profiteert. De vloer is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. De vloer is vloeistofdicht en kent geen naden. Dat biedt voordelen vanuit hygiënisch oogpunt. De betonlook gietvloer is verder onderhoudsvriendelijk, voelt comfortabel en warm aan en is geschikt om te combineren met verwarming. Tevens bieden we ook vloeren die krasvast zijn!

Tough walls & floors

Verschillende mogelijkheden

De vloeren die hieronder te zien zijn, zijn allemaal toegepast in onze showroom. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Tough walls & floors

’kenmerken van een betonlook vloerafwerking’’

Een naadloze betonlook vloerafwerking kenmerkt zich door een gemêleerd effect. Het is een populaire optie die je woning of bedrijf een strakke, industriële uitstraling geeft. De betonlook vloer is naar eigen smaak samen te stellen en hoeft niet altijd grijs te zijn!

Een betonlook gietvloer is voor mensen die houden van een unieke one of a kind vloer die niemand anders heeft. Geen enkele betonlook gietvloer is namelijk reproduceerbaar: omdat het puur handwerk is, zijn er merkbare kleurverschillen en pigmenten zichtbaar. De hand van de meester bepaalt het uiteindelijke unieke resultaat!

Een betonlookvloer hoeft overigens niet per se een grijze vloer te zijn. Wellicht past een blauwe of zandkleurige tint beter bij de stijl die je voor ogen hebt. Laat je inspireren!

Tough walls & floors

voordelen

Tough walls & floors

verschillende kleuren

Onze vloerafwerkingen bestaan uit minerale producten. De vloeren hebben een dikte tussen de 2 en 8 mm en worden afgewerkt met een twee laklagen. De vloeren zijn mogelijk in de verschillende kleuren zoals hiernaast te zien. We brengen ook vloeren aan van Microcement, dit wordt op de vloer gesmeerd in tegenstelling met de gietvloer. Daarnaast werken we ook vloeren af met een vlindermachine. Dit geeft het effect van een gevlinderde betonvloer!

Tough walls & floors

Onze vloerafwerkingen in combinatie met vloerverwarming

Nieuwbouwwoningen beschikken vrijwel standaard over vloerverwarming. Daarom krijgen we steeds vaker de vraag: “Gaat een gietvloer wel samen met vloerverwarming?”. Jazeker! Sterker nog, omdat een Tough vloer snel de omgevingswarmte aanneemt, voelt uw vloer niet alleen zacht aan, maar ook heerlijk warm.

Tough walls & floors

Een Tough vloerafwerking over oude tegels of plavuizen!

Een van de grote voordelen van onze gietvloer is dat deze toepasbaar is over een oude tegelvloer. De oude tegelvloer hoeft er dus niet uitgehaald te worden, dat scheelt een hoop werk en stof! Een voorwaarde is wel dat de tegels goed vast moeten liggen. Wanneer er losse tegels tussen liggen, worden deze eruit gehaald en het gat wordt dichtgesmeerd met mortel.

Dus ben jij je oude tegels of plavuizen zat? Kies voor een moderne stoere betonlook vloerafwerking van Tough walls & floors.

Tough walls & floors

Prijzen

De prijs voor een vloerafwerking van Tough hangt af van de keuze voor het soort vloerafwerking en daarnaast van de onderstaande factoren:

Laagdikte

De laagdikte heeft invloed op de inkoop van de producten en automatisch ook op de totaalprijs.

Voorbehandeling ondergrond

De verschillende benodigde voorbehandelings middelen heeft invloed op de prijs.

Aantal lagen

Het aantal lagen wat moet worden aangebracht heeft invloed op de prijs.

Locatie

De locatie heeft invloed op de reiskosten.

Aantal vierkante meters

Prijs per vierkante meter wordt minder naarmate het project groter wordt.

Tough walls & floors

Meer inspiratie op doen?

Neem contact met ons op en kom kijken in onze thuis showroom.

Leefbeton vloeren